Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro a pezzi piccoli
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
Ripieno
- 1000 g di spinaci freschi
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1033 kJ / 249 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 16.7 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 8.7 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 85 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Torta salata zucchine e gamberi
45 Min
Quiche broccoli e pesto
1 godz. 10 min
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1 Std. 30 Min
Torta salata piselli e primo sale
2 Std. 15 Min
Torta salata ai 4 formaggi
1 Std.
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Quiche ai finocchi e porri
1 godz. 10 min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Frittata di spinaci al forno
45 Min