Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro a pezzi piccoli
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
Ripieno
- 1000 g di spinaci freschi
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1033 kJ / 249 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 16.7 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 8.7 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 85 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Torta salata piselli e primo sale
2 godz. 15 min
Torta salata zucchine e gamberi
45 Min
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Torta salata pasquale
2h
Quiche di spinaci e speck
2h
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 Std. 30 Min