Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro a pezzi piccoli
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
Ripieno
- 1000 g di spinaci freschi
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1033 kJ / 249 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 16.7 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 8.7 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 85 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 Std. 30 Min
Torta salata zucchine e gamberi
45 min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Tortino di fagiolini e patate
1h 30min
Torta salata tricolore
1h 20 min
Torta salata piselli e primo sale
2sa 15 dk
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Crostata salata di spinaci
1h
Quiche di spinaci e speck
2h