Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pizzoccheri
- 400 g di farina di grano saraceno + q.b.
- 100 g di farina tipo 0
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 240 g di formaggio Valtellina Casera a pezzi
- 60 g di Parmigiano Reggiano (stagionatura 24 mesi), a pezzi
- 120 g di burro a pezzi
- 4 foglie di salvia fresca
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 300 g di verze a pezzi
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (1.5 cm circa)
- pepe nero macinato fresco, a piacere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2740 kJ / 655 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Sciatt
1 Std.
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Pisarei e faśö
35 min
Taroz
1 Std.
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40 min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Polenta e bruscitti
2 Std. 20 Min
Cassoeula
1 Std. 25 Min
Torta paesana
1 Std. 10 Min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Polenta taragna
1 Std. 15 Min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2 Std.