Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pizzoccheri
- 400 g di farina di grano saraceno + q.b.
- 100 g di farina tipo 0
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 240 g di formaggio Valtellina Casera a pezzi
- 60 g di Parmigiano Reggiano (stagionatura 24 mesi), a pezzi
- 120 g di burro a pezzi
- 4 foglie di salvia fresca
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 300 g di verze a pezzi
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (1.5 cm circa)
- pepe nero macinato fresco, a piacere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2740 kJ / 655 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Polenta taragna
1 godz. 15 min
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Polenta e bruscitti
2ωρ. 20 λεπτ.
Sciatt
1h
Taroz
1h
Polenta di grano saraceno
1h
Pisarei e faśö
35min
Risotto alla monzese
35min
Pansoti in salsa di noci
2 godz.
Gnocchi di polenta
25min
Cassoeula
1 Std. 25 Min
Catalogna con olive e capperi
50 min