Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 600 g di cimette di cavolfiore a fette (peso netto)
- 150 g di cipolla rossa a fettine
- 2 pizzichi di sale integrale
- 20 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 40 g di olive taggiasche
- ½ limone, il succo spremuto fresco
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 795 kJ / 190 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 6.7 g
- Yağ
- 15.6 g
- Lif
- 4.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 Min
Contorno di radicchio, uvetta e pinoli
15 Min
Carote tiepide alla salvia
35min
Zucchine alla menta
30 Min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Contorno di verza
35min