Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 côtes de porc avec os (350 g chacun, 3,5 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2181 kJ / 521 kcal
- Protein
- 77 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 228 mg
Alternatif tarifler
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30 min
Sous-vide joues de porc
8h 30min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12 godz. 25 min
Sous-vide médaillons de veau
1h 55min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 Std. 25 Min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2 Std. 40 Min
Caramel de base
25 Min
Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
2h
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Sous-vide magrets de canard
2h