![Sous-vide épaule de porc, désossée Sous-vide épaule de porc, désossée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3407fb4d-b19b-4909-855e-979e6458c75f/Derivates/b5443a7e-5591-46bf-a182-7a0ac6353608.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g d'épaule de porc, désossée et coupée en deux (4-5 cm d'épaisseur)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 148 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide médaillons de veau
1 Std. 55 Min
Sous-vide poitrine de bœuf
12sa 25 dk
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Caramel liquide
25min
Sous-vide cuisses de poulet
1 Std. 30 Min
Sous-vide côtes de porc
2h 50min
Caramel de base
25min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 Std. 20 Min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.