Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g d'épaule de porc, désossée et coupée en deux (4-5 cm d'épaisseur)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 148 mg
Alternatif tarifler
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50min
Caramel liquide
25min
Caramel de base
25min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 godz. 20 min
Effiloché de porc sucré-salé
9u. 10min
Sous-vide côtes de porc
2h 50min
Nougatine aux cacahuètes
1 Std. 30 Min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min
Burger au porc effiloché
6 godz. 20 min