Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g d'épaule de porc, désossée et coupée en deux (4-5 cm d'épaisseur)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 148 mg
Alternatif tarifler
Caramel liquide
25 Min
Bœuf Stroganoff
1 Std.
Faire sauter 200 g de poires
15 min
Caramel de base
25 Min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Sous-vide côtes de porc
2h 50min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1ωρ. 45 λεπτ.
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Sous-vide joues de porc
8h 30 min
Minibananes en robe de caramel aux épices
1 godz. 50 min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 Std. 10 Min