Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filets de poulet, sans peau (180-200 g chacun, 2-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 585.8 kJ / 140.3 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 90.8 mg
Alternatif tarifler
Rissoler 300 g de champignons frais
25 Min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre
1 Std. 50 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Sous-vide médaillons de veau
1 Std. 55 Min
Rissoler lardons et champignons
20 Min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Thon sous-vide au beurre citron
30 Min
Dorer 250 g de porc en lanières
15 Min
Rissoler 200 g de courgettes
20 Min