Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filets de poulet, sans peau (180-200 g chacun, 2-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 585.8 kJ / 140.3 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 90.8 mg
Alternatif tarifler
Foie gras sous-vide
72 godz.
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1ωρ. 5 λεπτ.
Caramel liquide
25 Min
Sous-vide cuisses de poulet
1 godz. 30 min
Sous-vide côtes de porc
2 godz. 50 min
Saumon teriyaki sous-vide
1sa 20 dk
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2h 10min
Dorer 250 g de porc en lanières
15 dk
Sous-vide magrets de canard
2 godz.
Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
2 godz.
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1 godz. 45 min
Dorer 250 g de porc en cubes
15 dk