Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filets de poulet, sans peau (180-200 g chacun, 2-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 585.8 kJ / 140.3 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 90.8 mg
Alternatif tarifler
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 Std. 10 Min
Sous-vide médaillons de veau
1h 55 min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25 min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20min
Caramel liquide
25min
Yaourt nature au Varoma
12u.
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1 godz. 45 min
Sous-vide côtes de porc
2h 50min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min