Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g d'huile végétale
- 300 g d'oignons, coupés en quartiers
- 30 g de beurre
- 300 g de fond de volaille
- 20 g de crème, env. 18% m.g.
- 30 g de farine de blé
- ½ - 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 398 kJ / 94.9 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Karbonhidrat
- 5.6 g
- Yağ
- 7.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 256.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dorer 250 g d'échalotes
25 min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 godz. 25 min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20 min
Sauce hollandaise
15 min
Caramel de base
25 min
Crème à napper
15 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Riz aux champignons et chorizo
40 min
Sauce au poivre
25 min
Sauce blanche
10 min
Crème anglaise Mode Sauce
15 min