Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 hauts de cuisse de poulet, avec peau et os (180 g chacun, 3 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 119 mg
Alternatif tarifler
Caramel de base
25 min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20min
Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre
1 godz. 50 min
Sous-vide côtes de porc
2h 50 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Sous-vide magrets de canard
2 godz.
Sous-vide médaillons de veau
1 godz. 55 min
Cuire du riz long complet
55 min
Cuisson du riz long blanc
35 min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 godz. 10 min
Sous-vide filets de poulet
1 godz. 55 min
Cuisson du riz basmati
35 min