Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 hauts de cuisse de poulet, avec peau et os (180 g chacun, 3 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 119 mg
Alternatif tarifler
Cuisson du riz long blanc
35min
Couronne de pomme de terre à la vapeur
50 min
Cuisson du riz basmati
35min
Cuisson du riz au jasmin
35min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25min
Cuire du riz long complet
55min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40min
Caramel liquide
25 min.
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Dorer une poitrine de porc
15 Min
Sous-vide côtes de porc
2 godz. 50 min
Sous-vide filets de poulet
1hod. 55min