Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filets de poisson gras, avec ou sans peau, type saumon (150 g chacun, 3 cm d'épaisseur),
- 1450 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 90 mg
Alternatif tarifler
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30 min.
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2h 10min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20 min.
Sauce caramel au whisky
35 min
Caramel liquide
25min
Caramel de base
25min
Yaourt nature au Varoma
12h
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20 min.
Sous-vide côtes de porc
2h 50 min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Sous-vide magrets de canard
2h
Sauce au caramel
1h 30 min.