Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron fraîchement pressé
- 450 g de gambas crues
- 1 branche de romarin frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 888.5 kJ / 211.5 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 437 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth
45 min
Calamars sous-vide
4h 15 phút
Curry de lotte avec carottes, pois chiches, pois gourmands et riz
40 min
Tartare de thon rouge
1h 15min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2óra 40p
Brochette d'églefin, céleri-rave sauce façon thaïe
50 min
Thon sous-vide au beurre citron
30 min
Poulpe mariné
7 godz. 5 min
Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
2h
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2h
Accras de julienne
45 min
Filet de bœuf saignant au beurre persillé
2 Std. 15 Min