Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron fraîchement pressé
- 450 g de gambas crues
- 1 branche de romarin frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 888.5 kJ / 211.5 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 437 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35 min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15 min
Souris d'agneau
1h 15 min
Turbot sauce champagne
30 Min
Truite farcie au maroilles
1 Std.
Cuisse de lapin farcie aux olives
1h 20min
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6h 45min
Filet de colin, salade de betterave et roquette
1h 35 min
Mélange pour marinade de viande ou poisson
10 Min
Crevettes sautées aux oignons nouveaux
20 Min
Poulet au vin jaune cuit au Varoma
1 Std. 25 Min
Œufs mimosa, salade de fenouil à la pomme
45 Min