Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 magrets de canard avec la peau (250-300 g chacun, 2,5-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1306.8 kJ / 312 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 55 mg
Alternatif tarifler
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2h 30 min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2h 10min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20 min
Caramel liquide
25 min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20 min
Toffees au caramel
2h
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Chutney d'oignon rouge
24h
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1h 45 min
Sous-vide côtes de porc
2 godz. 50 min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min