Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 magrets de canard avec la peau (250-300 g chacun, 2,5-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1306.8 kJ / 312 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 55 mg
Alternatif tarifler
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2sa 30 dk
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Sous-vide médaillons de veau
1 godz. 55 min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 godz. 10 min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Dorer 250 g d'échalotes
25 min
Sous-vide filets de poulet
1 godz. 55 min
Thon sous-vide au beurre citron
30 dk
Foie gras sous-vide
72h