Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 1 orange non traitée (zeste et pulpe)
- 1000 g d'eau
- 550 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux de 5 cm
- 80 g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
- du sel
- du poivre moulu
- 16 - 24 ormeaux, décoquillés par le poissonnier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1625 kJ / 386 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Raie aux câpres
45 min
Moules à l'espagnole
50 min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 Min
Brandade de morue
24 Std. 35 Min
Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives
1h
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Palourdes au cidre
35 Min
Chaudrée de palourdes à l'indienne
1h
Papillotes de poulet aux poireaux et lentilles
Değerlendirme yok
Sauce américaine
55 min
Salade de poulpe et de poivrons
2h
Brandade de morue et persillade
50 min