![Saumon à l'espagnole Saumon à l'espagnole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3E121CA5-1149-482F-A677-FD69E8AA07F1/Derivates/e0f833a4-e69a-4fa3-8d09-014831b91a41.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g de chorizo doux, en rondelles épaisses
- 350 g de poivrons variés, coupés en morceaux
- 1 gousse d'ail pelée
- 20 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de pulpe de tomate
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 60 g d'eau
- 600 g de filets de saumon frais, sans la peau, coupés en 4 morceaux
- 1 branche de romarin frais
- 6 olives noires, coupées en rondelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1975 kJ / 474 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 29 g
Alternatif tarifler
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50 Min
Calamars vapeur à la catalane
35 Min
Lotte à la provençale
50 Min
Osso-buco de cabillaud
45 min
Poulet aux poivrons façon risotto
40min
Cari poisson
35 Min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1h
Poisson au crumble d'herbes
35 Min
Eglefin à la mexicaine
40min
Thon basquaise
30min
Poulet basquaise WW (ex- Weight Watchers®)
45 min
Cabillaud chorizo-tomate
25min