Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de potimarron, coupé en dés
- 900 g de bouillon de volaille
- 1 pincée de curry en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 150 g de vin blanc
- 50 g de beurre, coupé en dés
- 90 g de parmesan râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2342 kJ / 560 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 24 g
Alternatif tarifler
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 Min
Risotto de potiron au lait de coco
40 Min
Risotto à la betterave
30 Min
Risotto courgette et bacon
35 Min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 Min
Risotto au potiron
35 Min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 Min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Risotto chèvre-brocoli
45 Min
Risotto au chou-fleur
45 Min