Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rye starter
- 480 g filtered water
- 200 g rye flour
- 50 g Mother sourdough starter (see Tips)
Bread
- extra virgin olive oil, to grease
- 30 g mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle
- 500 g baker's flour (see Tips)
- 10 g salt
- 120 g warm water, plus extra water to spray
- ice cubes (approx. 10)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 971.1 kJ / 231.2 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 39.4 g
- Yağ
- 3.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 311.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sourdough Ciabatta
9 Std. 25 Min
Mother sourdough starter
108h 20min
Sourdough Starter Discard Crackers
45min
Rye sourdough loaf
18 Std. 20 Min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Spelt bread
26 godz.
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Sourdough Baguettes
15h
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min
Sourdough pizza base
3 Std. 5 Min
Traditional hommus
25h 5min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 Std. 55 Min