Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Honey labne
- 500 g Greek-style natural yoghurt
- 30 g honey
Pickled fruits
- 120 g water
- 1 orange, zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)
- 1 tsp vanilla bean paste
- 375 g verjuice (see Tips)
- 200 g honey
- 200 g rhubarb, trimmed and cut into thin pieces (5 mm)
- 250 g strawberries, hulled and cut into halves
- 2 pears, cored and cut into thin wedges (5 mm)
- 2 peaches, stones removed and cut into thin wedges (5 mm)
- 1 sprig fresh mint
- edible flowers, for decorating (optional - see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1472.3 kJ / 350.6 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 65.8 g
- Yağ
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 9.6 g
- Sodyum
- 104.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pierogi (Cheese dumplings)
1 Std. 30 Min
Sunny gazpacho
25min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2 Std.
Ukrainian borscht
35min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 Std. 55 Min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Avocado dressing
10 Min
Yoghurt soup cups
1h 10min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Floating islands
40min
Coconut vanilla sorbet with magic chocolate topping
24 godz. 15 min
Polish crêpes
3u. 35min