Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Curry sauce
- 1 ½ tbsp cornflour
- 2 tbsp water
- 20 g vegetable oil
- 2 onions, cut into thin slices
- 1 tsp ground cumin
- ¼ tsp black peppercorns
- 3 dried bay leaves
- 1 tsp ground turmeric
- 1 ½ tbsp curry powder
- 400 g apple cider vinegar
- 200 g light brown sugar
- 1 tsp sea salt
Fried fish
- 100 g plain flour
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 eggs
- vegetable oil, to deep fry
- 600 g hoki fillets or flaky white fish of choice (approx. 6 fillets or pieces - see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1647.2 kJ / 393.7 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Karbonhidrat
- 55.2 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 418.2 mg
Alternatif tarifler
South African curry mince
45min
Vetkoek (fet-cook)
1 Std. 35 Min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 dk
Fajita seasoning
5 dk
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25 min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1sa
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4h 15 min
Pasta with leek and ajvar
30min
Apple pie and almond cream (Ray Capaldi)
1h 30min
Traditional bobotie
1h 30min
Beef stew with gnocchi
3óra 15p