Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Curry sauce
- 1 ½ tbsp cornflour
- 2 tbsp water
- 20 g vegetable oil
- 2 onions, cut into thin slices
- 1 tsp ground cumin
- ¼ tsp black peppercorns
- 3 dried bay leaves
- 1 tsp ground turmeric
- 1 ½ tbsp curry powder
- 400 g apple cider vinegar
- 200 g light brown sugar
- 1 tsp sea salt
Fried fish
- 100 g plain flour
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 eggs
- vegetable oil, to deep fry
- 600 g hoki fillets or flaky white fish of choice (approx. 6 fillets or pieces - see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1647.2 kJ / 393.7 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Karbonhidrat
- 55.2 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 418.2 mg
Alternatif tarifler
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1 Std. 15 Min
Curry lamb soup (TM5)
5h 10min
Curried green beans
40min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4 Std.
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30min
Vetkoek (fet-cook)
1h 35 min
Chicken and feijoa curry
35min
Traditional bobotie
1 Std. 30 Min
Malva pudding
50min
Mealie bread
55min
Curried Sausages and Lentils
1h
Perfect steak with sauce Bernaise
35min