Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g fresh ricotta cheese
Basil oil
- 70 g fresh basil, leaves only
- boiling water, to blanch
- ice cold water
- 125 g grapeseed oil
Gnudi
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 pinch nutmeg
- 1 pinch sea salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 500 g plain flour
- 1000 g water
- 2 tsp extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 2 tbsp unsalted butter
Serving
- 300 g cherry tomatoes, mixed, cut into halves
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- fresh basil, leaves only, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4334.1 kJ / 1031.9 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Karbonhidrat
- 78.6 g
- Yağ
- 66.8 g
- Doymuş Yağ
- 24.3 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 426.7 mg
Alternatif tarifler
Hollandaise sauce
15 Min
Fresh pasta dough
1h
Ricotta gnocchi
2h
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30 min
Prawn and saffron arancini
25h
Ranch Dressing
2hod. 15min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 Min
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2h 40min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30 min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1h 20min
Ravioli with zucchini sauce
35 Min