Verdinas con bacalao en cocción lenta

Verdinas con bacalao en cocción lenta

4.3 54 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 16sa 30 dk
4 raciones

Malzemeler

  • 250 g de alubias verdinas secas
  • 1000 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 diente de ajo
  • 100 g de zanahoria en trozos
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 100 g de puerro en trozos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharada de pimentón
  • 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 473.8 mg
Protein 28.6 g
Kalori 1535 kJ / 367 kcal
Yağ 14.2 g
Lif 14.4 g
Doymuş Yağ 2.1 g
Karbonhidrat 31.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...