Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalotes
- 400 g de radis roses (env. 1 botte), et un peu en rondelles pour la finition
- 20 g de beurre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g d'eau
- 100 g de mascarpone
- 5 brins de cerfeuil frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 670.8 kJ / 161 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 563.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13 Std.
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40 min
Cappuccino de carotte, crème et citron vert
35 min
Gaspacho concombre et pomme
10 Min
Velouté de sucrine et œuf cocotte aux épinards, chèvre et noix
50 Min
Petite courge au crottin de Chavignol
1hod. 45min
Velouté de céleri au lait de coco
35 min
Velouté de betteraves à la mousse de raifort
5 Std.
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5 Std.
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35 min
Rémoulade de radis noir au yaourt
15min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 min