Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalotes
- 400 g de radis roses (env. 1 botte), et un peu en rondelles pour la finition
- 20 g de beurre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g d'eau
- 100 g de mascarpone
- 5 brins de cerfeuil frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 670.8 kJ / 161 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 563.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 Min
Velouté de cèpe et châtaigne
35 Min
Velouté d'endive
35 Min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5 Std.
Velouté de concombre aux noix
10 Min
Velouté de sucrine et œuf cocotte aux épinards, chèvre et noix
50 Min
Velouté de céleri au lait de coco
35 Min
Velouté de betteraves à la mousse de raifort
5 Std.
Velours d'endive à l'orange
35 Min
Velouté carottes, navets et chorizo
25 Min
Velouté de chou-fleur au curry
35 Min
Œufs au nid à la purée de chou-fleur
50 Min