Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de haricots blancs secs, type tarbais (voir "Conseil(s)")
- 50 g d'échalote
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide entière
- 100 g de chorizo piquant
- 4 brins de persil plat frais
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1806 kJ / 433 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème d'endive au colombo
30 Min
Soupe de laitue
35 Min
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1 Std.
Crème de petits pois
40 Min
Velouté de concombre aux noix
10 min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35 Min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Velouté de châtaigne
35 Min
Potage Saint-Germain
45 Min
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min
Crème de courgette au bleu
25 Min