Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de haricots blancs secs, type tarbais (voir "Conseil(s)")
- 50 g d'échalote
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide entière
- 100 g de chorizo piquant
- 4 brins de persil plat frais
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1806 kJ / 433 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe au lait
20min
Soupe à l'ail
40min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35min
Soupe de panais et cresson
40min
Soupe de poireau à l'irlandaise
50 min
Tourin à l'ail
25min
Crème de pois chiches au lard
30 min
Soupe de pois cassés au lait de coco
30 min
Velouté de cresson à l'ail
1h
Soupe de haricots blancs
20min
Potage Saint-Germain
45min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min