Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g de poireaux, coupés en tronçons
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 15 g de fécule de maïs
- 100 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tranches de pain rassis
- 4 tranches de cheddar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1367 kJ / 325.2 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 33.5 g
- Yağ
- 14.8 g
- Lif
- 6.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe au chou
45 Min
Soupe à l'ail
40min
Soupe à l'oignon
1 Std. 10 Min
Velouté de chou-fleur à la marocaine
1 Std. 10 Min
Velouté de haricots tarbais au chorizo
12h
Soupe de choux de Bruxelles et lentilles au curry
40min
Velouté de panais et cerfeuil tubéreux
55 Min
Crème de choux de Bruxelles à la poire
45 Min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35 Min
Soupe de haricots blancs
20min
Potage Saint-Germain
45 Min
Soupe de laitue
35 Min