Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g de poireaux, coupés en tronçons
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 15 g de fécule de maïs
- 100 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tranches de pain rassis
- 4 tranches de cheddar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1367 kJ / 325.2 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 33.5 g
- Yağ
- 14.8 g
- Lif
- 6.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe à l'oignon
1h 10min
Soupe à l'ail
40 Min
Velouté d'endive
35 Min
Crème de pois chiches au lard
30min
Soupe au chou
45 Min
Soupe mexicaine du placard
25 min
Velouté haricots blancs, carottes et céleri-rave
35 Min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1 godz. 5 min
Potage Saint-Germain
45 Min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 Min
Soupe d'alpage
40 Min
Soupe paysanne au lard
55 Min