Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2200 g water
- 400 g pork ribs (soup bone, neck bone or spiral bone), cut in pieces (4 cm)
- 500 g white radish, cut into slices (2 cm)
- 100 g yellow onions, cut into wedges
- 1 piece dried cuttlefish, cut into strips (2 cm)
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g wolfberries (goji)
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 1 pinch white pepper powder, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 590 kJ / 141 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 154 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Sweet and sour pork ribs
40min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Braised pork belly
55 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Teochew Seafood Porridge
45 min