Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pork loin, cut in pieces (3 cm)
- 10 g cooking oil
- 40 g light soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 150 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 jar
- Kalori
- 3051 kJ / 730 kcal
- Protein
- 67 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Vinegar Pork Knuckle
3小时 15 分钟
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Sesame Crème
10 Min
Mantou buns
1h 30min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Mala Bakkwa
4ωρ. 35 λεπτ.