![Authentic Meat Floss Authentic Meat Floss](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FD2B015E-8301-467E-9352-05E03AE27ED7/Derivates/610a00a7-84b6-41fc-b41b-75f9b30ca157.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pork loin, cut in pieces (3 cm)
- 10 g cooking oil
- 40 g light soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 150 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 jar
- Kalori
- 3051 kJ / 730 kcal
- Protein
- 67 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Sesame Crème
10min
Sweet and sour pork ribs
40min
Soy milk
24 godz. 30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min