Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pork loin, cut in pieces (3 cm)
- 10 g cooking oil
- 40 g light soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 150 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 jar
- Kalori
- 3051 kJ / 730 kcal
- Protein
- 67 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Egg Tarts
50 min
White Radish Pork Rib Soup
3h