![Teochew Yam Paste with Gingko (Onee) Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D93BDCEE-A913-4230-B64C-CC496E7A96AA/Derivates/FF9D15E3-D871-4265-85E9-816E398B393A.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g water
- 80 g gingko nuts, peeled and rinsed
- 600 g yam (taro roots), peeled and cut in chunks
- 80 - 130 g sugar, adjust to taste
- 30 g cooking oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Yam Rice
45min
Sesame Crème
10min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Salted Fish Pork Belly
30 min.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Rice Wine Chicken
30 min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min
Braised pork belly
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min