![Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd) Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4D9D0A91-345F-4A9D-9DA9-AF7A52D59C80/Derivates/15aa7e97-58fa-477f-a0d1-6ab914b15548.jpg)
Uyumlu sürümler
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g garlic cloves
- 100 g shallots
- 30 g fresh ginger, cut in slices
- 1000 g pork belly, with skin, cut in pieces (3 cm)
- 30 g dried black fungi, soaked to soften
- 30 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- 50 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g lump sugar
- 70 g fermented bean curd (nam yee), with gravy
- 250 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yam Rice
45min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2j 25 menit
Sweet and sour pork ribs
40min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Salted Fish Pork Belly
30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 menit
Rice Wine Chicken
30min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Taiwanese three cup chicken
20min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min