Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g plain flour
- 150 g rice flour
- 1400 g water, plus extra for soaking
- 2 tsp salt
- 4 - 5 dried shiitake mushrooms
- 50 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (1 cm)
- 500 g Chinese white radish, peeled and cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
- 30 g dried shrimp (see Tips)
- 2 eschalots
- 30 g vegetable oil
- 2 Chinese sausages (lap cheong), cut into thin slices (5 mm - see Tips)
- 20 g caster sugar
- 2 tsp light soy sauce
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 10 slices
- Kalori
- 7416.2 kJ / 1765.8 kcal
- Protein
- 70.3 g
- Karbonhidrat
- 171.8 g
- Yağ
- 86 g
- Doymuş Yağ
- 23.8 g
- Lif
- 16.6 g
- Sodyum
- 6903.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mapo tofu
15min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Yam Rice
45 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Authentic Meat Floss
1h 40 min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Soy milk
24 Std. 30 Min