Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g plain flour
- 150 g rice flour
- 2 tsp salt
- 1400 g water, plus extra for soaking
- 4 - 5 dried shiitake mushrooms
- 50 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (1 cm)
- 500 g Chinese white radish, peeled and cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
- 2 eschalots
- 30 g dried shrimp (see Tips)
- 30 g vegetable oil
- 2 Chinese sausages (lap cheong), cut into thin slices (5 mm - see Tips)
- 2 tsp light soy sauce
- 20 g caster sugar
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 10 slices
- Kalori
- 7416.2 kJ / 1765.8 kcal
- Protein
- 70.3 g
- Karbonhidrat
- 171.8 g
- Yağ
- 86 g
- Doymuş Yağ
- 23.8 g
- Lif
- 16.6 g
- Sodyum
- 6903.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Hakka Yam Abacus
20p
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20p
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min.
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Yam Rice
45min