Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g plain flour
- 150 g rice flour
- 1400 g water, plus extra for soaking
- 2 tsp salt
- 4 - 5 dried shiitake mushrooms
- 50 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (1 cm)
- 500 g Chinese white radish, peeled and cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
- 30 g dried shrimp (see Tips)
- 2 eschalots
- 30 g vegetable oil
- 2 Chinese sausages (lap cheong), cut into thin slices (5 mm - see Tips)
- 20 g caster sugar
- 2 tsp light soy sauce
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 10 slices
- Kalori
- 7416.2 kJ / 1765.8 kcal
- Protein
- 70.3 g
- Karbonhidrat
- 171.8 g
- Yağ
- 86 g
- Doymuş Yağ
- 23.8 g
- Lif
- 16.6 g
- Sodyum
- 6903.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Soy milk
24u. 30min
Yam Rice
45 dk
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 dk
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1hod. 45min
Pineapple Tarts
1sa 30 dk
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min