Cihazlar ve Aksesuarlar
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa 50 dk
6 portions
Malzemeler
-
water1800 g
-
pork belly, with skin cut in pieces (5 cm x 2 cm)600 g
-
eggs with shell, cleaned4 - 5
-
light soy sauce60 g
-
dark soy sauce20 g
-
garlic cloves smoked, with skin8 - 10
-
cinnamon stick1
-
star anise2
-
cloves2
-
white peppercorns crushed10
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
817 mg
Protein
15 g
Kalori
2427 kJ /
580 kcal
Yağ
56 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
20 g
Karbonhidrat
2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1sa 10 dk
Vinegar Pork Knuckle
3sa 15 dk
Salted Fish Pork Belly
30 dk
Braised pork belly
55 dk
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 dk
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Yam Rice
45 dk
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3sa 10 dk
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 dk
Rice Wine Chicken
30 dk