![Pork Ball Soup With Cabbage Pork Ball Soup With Cabbage](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9CD2FD67-A542-4CEB-9115-C012DFE1D5AF/Derivates/760c93c3-4a71-4699-b89d-3cab46350219.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork balls
- 200 g pork shoulder loin, cut in strips (1 cm), partially frozen
- 2 tbsp cornflour (starch)
- 1 tsp sesame oil
- 1 egg white
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp white pepper powder
Soup base
- 400 g Chinese cabbage, cut in pieces (4-5 cm)
- 1400 g hot water
- 30 g Tianjin preserved vegetables (tung choy)
- ½ tbsp chicken stock powder
- 2 slices fresh ginger
- ½ tsp white pepper powder
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lemon Chicken
25 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Yam Rice
45 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Mapo tofu
15 menit
Rice Wine Chicken
30 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Tomato-egg soup
20 Min