Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork balls
- 200 g pork shoulder loin, cut in strips (1 cm), partially frozen
- 2 tbsp cornflour (starch)
- 1 tsp sesame oil
- 1 egg white
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp white pepper powder
Soup base
- 400 g Chinese cabbage, cut in pieces (4-5 cm)
- 1400 g hot water
- 30 g Tianjin preserved vegetables (tung choy)
- ½ tbsp chicken stock powder
- 2 slices fresh ginger
- ½ tsp white pepper powder
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40 dk
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Mapo tofu
15min
Taiwanese three cup chicken
20min
Salted Fish Pork Belly
30min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Steamed Chicken with Dang Gui
1sa 30 dk
Rice Wine Chicken
30min