Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La sauce marchand de vin
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 400 g de vin rouge, type bordeaux
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
La côte de bœuf
- 1 côte de bœuf (taille adaptée à celle du Varoma)
- 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1168.7 kJ / 282.5 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 21.2 g
- Doymuş Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 63.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mayonnaise au curry
10 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce périgourdine
35 min
Sauce chasseur
35 min
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 Std. 30 Min
Sauce aux groseilles
15 min
Sauce au vin doux
55min
Sauce gribiche
15 min
Sauce marchand de vin
1 godz. 15 min
Sauce bordelaise
45 min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Beurre d'escargot
10 min