Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La sauce marchand de vin
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 400 g de vin rouge, type bordeaux
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
La côte de bœuf
- 1 côte de bœuf (taille adaptée à celle du Varoma)
- 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1168.7 kJ / 282.5 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 21.2 g
- Doymuş Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 63.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce bordelaise
45 Min
Sauce au poivre
25 min
Risotto aux herbes et aux coques
45 Min
Tellines en persillade
1h 30min
Sauce chasseur
35 Min
Effiloché de porc sucré-salé
9h 10min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce périgourdine
35 Min
Sauce marchand de vin
1h 15min
Croquettes de morue, sauce chien
24h
Sauce américaine
55 min
Filet de bœuf saignant au beurre persillé
2 Std. 15 Min