Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre
- 200 g de vin blanc sec
- 300 g de moules fraîches, préalablement nettoyées et dégorgées
- 200 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 150 g de poireau, coupé en julienne
- 150 g de carottes, coupées en julienne
- 20 g de farine de blé
- 150 g de crevettes cuites, décortiquées
- 6 vol-au-vent, prêts à garnir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1410.7 kJ / 337.7 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 22.7 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 629.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagnes de poisson aux champignons
1j 30 menit
Feuilleté au merlu, fondue de poireau et girolles
1h 35min
Lasagne aux fruits de mer
1hod.
Mouclade charentaise
40 menit
Moules à l'espagnole
50 Min
Paëlla aux fruits de mer
1 godz. 5 min
Brandade de morue et persillade
50 Min
Gratin de moules au curry
50 Min
Lasagne de poireau aux moules
1hod. 10min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 Min
Bourride
1hod.
Brandade de morue
24h 35min