Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- du sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 côte de bœuf (1200 g)
- 3 échalotes, coupées en deux
- 25 g de beurre
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 3 c. à soupe de vinaigre de cidre
- du poivre moulu
- 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de moutarde
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1829 kJ / 439 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 20 g
Alternatif tarifler
Saumon sauce gribiche
35 min
Sauce curry
30 min
Sauce chasseur
35 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Sauce au poivre
25 min
La cuisson des langoustines
40 min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1 godz. 25 min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50min
Sauce bordelaise
45 min
Sauce mayonnaise
10 Min
Sauce tartare
10 Min