![Cuisson des bigorneaux Cuisson des bigorneaux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D23A9303-AF41-4A6B-92D1-1102B15284DA/Derivates/30e569af-7fd5-4ced-be1e-19ee8b541477.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de bigorneaux
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- 1 gousse d'ail
- 1 brin de persil frais, équeuté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 644.8 kJ / 152.5 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 0.3 g
- Yağ
- 3.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 1654.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15min
Fondue de poireaux, moules et coques
1h
Palourdes au cidre
35 min
La cuisson des langoustines
40 min
Maquereaux à la moutarde
30 min
Chaudrée de moules
35 min
Bulots au court-bouillon
2 Std.
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25 Min
Raie aux câpres
45min
Moules au curry
40 min
Moules à la crème et au vin blanc
45min