Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 gousses d'ail
- 1 branche de persil frais
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 50 g de chapelure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1688 kJ / 408.8 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 36.8 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Beignets de crevettes
35 Min
Mouclade charentaise
40min
Moules à l'espagnole
50 Min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Moules à l'escabèche
24h
Moules sauce Alfredo
45 Min
Moules au roquefort
40min
Sauce au roquefort
20min
Aïoli traditionnel
10 min
Moules marinières
30 Min
Moules à la crème et au vin blanc
45 Min