Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de tomates rouges, très mûres, coupées en deux
- 1 - 2 gousses d'ail
- 80 g de poivron vert, coupé en morceaux
- 40 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g de concombre, partiellement épluché, coupé en morceaux
- 10 g de vinaigre de vin rouge
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 - 20 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 296 kJ / 70 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Concombre tzatziki
5min
Gaspacho de tomate à la framboise
15 Min
Gaspacho de tomate aux cerises noires
1 Std. 5 Min
Gaspacho
12u.
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Soupe froide au concombre
1h
Soupe froide pomme-betterave
30min
Gaspacho de betterave
10 Min
Tartare de saumon frais
15 Min