Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g d'huile de tournesol
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin rouge
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de céleri-rave, coupé en cubes (3 x 3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1722 kJ / 418 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Tartinade de radis noir
5min
Rémoulade de radis noir au yaourt
15min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Purée de céleri
25 Min
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
Değerlendirme yok
Choucroute
1 Std. 40 Min
Choucroute de la mer
35 Min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 Min
Velouté aux cosses de petits pois
35 Min
Salade de crudités
10 min
Salade de céleri aux raisins et aux noix
10 min
Pâté de campagne
48h