Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de parmesan, coupé en morceaux
- 600 g de poireaux, coupés en rondelles (le blanc essentiellement)
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 1000 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de piment en poudre doux, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 100 g de crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 843 kJ / 204 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème d'endive au colombo
30 min
Soupe de tomate au basilic
30 min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté d'endive
35 min
Velouté de céleri au stilton
35 min
Velouté de tomate
30 min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 min
Crème de courgette au bleu
25min
Potage Saint-Germain
45 min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Velouté du potager
15min
Soupe de laitue
35 min