Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 400 g d'eau
- 250 g de lentilles vertes du Puy, sèches
Le jour même
- 200 g de lardons
- 100 g de carotte, coupée en rondelles
- 100 g de blanc de poireau, coupé en rondelles
- 700 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 1 cube de bouillon de légumes
- 10 g de vinaigre de vin
- 4 saucisses de Strasbourg, coupées en rondelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2141 kJ / 510 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 9 g
Alternatif tarifler
Soupe danoise aux pois cassés
1h
Soupe corse
13 Std. 15 Min
Minestrone
45 menit
Soupe de poulet, lentilles et girolles
35 menit
Soupe complète végétarienne
30 menit
Soupe portugaise à la morue
30 menit
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 menit
Soupe rustique
12 Std.
Velouté de potiron et crevette
35 menit
Soupe de haricots blancs
20 menit
Garbure
1 godz. 10 min
Potage Saint-Germain
45 menit