Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 600 g de morue salée
Le jour même
- 5 brins de persil plat frais
- 300 g d'eau
- 2 gousses d'ail
- 500 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 4 c. à soupe de lait
- 30 - 60 g d'huile d'olive (en fonction du pouvoir d'absorption du poisson)
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1948 kJ / 463 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rougail crevette
50 min
Petit salé aux lentilles
45 Min
Lotte à la provençale
50 min
Brandade de morue et persillade
50 min
Cassoulet au confit de canard
1 Std. 10 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min
Acras de morue
13h
Bourride
1 Std.
Calamar à la piperade
35 min
Garbure
1 Std. 10 Min
Encornets à la provençale
55min
Couscous de crevettes et sa bisque
1 Std.