Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 65 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 200 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 450 g d'eau chaude
- 150 g de vin blanc
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
200
g de cèpes frais ou surgelés
veya 20 g de cèpes séchés - 20 g de beurre
- 20 g de parmesan râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1302 kJ / 312 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto
30 Min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 Min
Risotto aux asperges
35 Min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto parfumé aux herbes
30 Min
Risotto de printemps
55min
Risotto tout vert
40 Min
Risotto aux morilles
45 Min
Risotto (Escale gourmande)
30 Min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 Min