Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 200 g de riz basmati
- 600 g d'eau
- 1 dose de safran en poudre
- 1 c. à café de paprika doux
- 100 g de tomates confites, coupées en dés
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 150 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 300 g de morue dessalée, coupée en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 125 g de chorizo doux, coupé en rondelles fines
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2287.3 kJ / 546.3 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 48.5 g
- Yağ
- 26.3 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1962 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamars farcis comme en Algarve
1h 10min
Morue à la méditerranéenne
1 godz. 25 min
Cassoulet de la mer
50 min
Thon basquaise
30 min
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min
Salade aux calamars, crevettes et moules
30 min
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1h 5min
Gratin de moules au curry
50 min
Seiche à la sauce tomate
1 godz. 15 min
Rougail de poisson
40min
Bourride
1 godz.
Quiche aux fruits de mer, ail et persil
1 godz. 45 min