Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g d'eau
- 20 g de gros sel
- 600 g de bigorneaux
- 1 gousse d'ail
- 1 feuille de laurier
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm env.)
- 100 g d'échalotes
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 25 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- thym citron, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2265.8 kJ / 538.5 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 19.8 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 718 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 min
Pudding de boudin noir, trilogie de mangue
13h 30min
Velouté de cresson à la brousse
35 min
Fondue de lotte au curcuma
35 min
Magret de canard aux morilles et sa garniture aux fruits secs
1 Std.
Gravlax de cabillaud au piment fumé
3h 10min
Far aux pruneaux
1h 35 min
Paupiettes de porc aux figues sèches et aux noix
1 Std.
Sauce armoricaine
1 Std.
Langouste au combava
55 min
Aiguillettes de poulet au sésame, riz aux cranberries
1 Std. 30 Min
Petit salé aux lentilles
1h 35 min