Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g d'eau
- 20 g de gros sel
- 600 g de bigorneaux
- 1 gousse d'ail
- 1 feuille de laurier
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm env.)
- 100 g d'échalotes
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 25 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- thym citron, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2265.8 kJ / 538.5 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 19.8 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 718 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nage iodée de sot-l'y-laisse aux huîtres
40 min
Beurres composés
10 min.
Chutney framboise et poivron
1 godz.
Crabe farci aux herbes
1h 20min
Bisque de homard au paprika
1h 20min
Sauce au vin doux
55min
Sauce armoricaine
1 godz.
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1 Std. 40 Min
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12h
Cannelés au pamplemousse
12h
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15min
Sauce orange-citron
30 min