![Risotto aux bigorneaux Risotto aux bigorneaux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e5fd1134-970c-4b3e-b0ff-83eda468faad/Derivates/4eb9cc00-ba0c-4138-9121-2cec9b7bebac.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g d'eau
- 20 g de gros sel
- 600 g de bigorneaux
- 1 gousse d'ail
- 1 feuille de laurier
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm env.)
- 100 g d'échalotes
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 25 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- thym citron, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2265.8 kJ / 538.5 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 19.8 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 718 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Tiffin aux cerises
Değerlendirme yok
Filet de poisson aux pousses de soja dans une sauce épiceée
45 min
Sauce armoricaine
1 godz.
Ormeaux poêlés au beurre d'orange
Değerlendirme yok
Gravlax de cabillaud au piment fumé
3 godz. 10 min
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13sa 15 dk
Sauce orange-citron
30 min
Pâté de campagne
48h
Canon d'agneau aux herbes, flan d'épinard et petits légumes
1 godz. 15 min
Poulet de la "Mère Blanc"
1 godz. 15 min
Sauté de veau aux pleurotes
1 godz. 5 min