Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de lait
- 30 g de pain blanc, la mie seulement
- 250 g de viande de bœuf dans la bavette, en cubes
- 250 g de côtes de porc désossées
- 100 g d'oignon (1), coupé en 4
- 1 gousse d'ail
- du sel
- 40 g d'amandes décortiquées
- 25 feuilles de menthe
- du poivre moulu
- 20 g d'huile d'olive
- 2 œufs
- ½ c. à café de cumin en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1845 kJ / 441 kcal / 1845 kJ / 441 kcal
- Protein
- 44 g / 44 g
- Karbonhidrat
- 10 g / 10 g
- Yağ
- 25 g / 25 g
Alternatif tarifler
Pâté en croûte à la châtaigne
13h 30min
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Rillettes de porc au cidre
2sa
Terrine de canard
24h
Terrine de campagne
25h 15min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Terrine de lapin aux herbes
24h
Pain de viande à l'orientale
1h
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15 min
Terrine bressane
24h
Terrine de poulet à l'estragon
24h