Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de lait
- 30 g de pain blanc, la mie seulement
- 250 g de viande de bœuf dans la bavette, en cubes
- 250 g de côtes de porc désossées
- 100 g d'oignon (1), coupé en 4
- 1 gousse d'ail
- du sel
- 40 g d'amandes décortiquées
- 25 feuilles de menthe
- du poivre moulu
- 20 g d'huile d'olive
- 2 œufs
- ½ c. à café de cumin en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1845 kJ / 441 kcal / 1845 kJ / 441 kcal
- Protein
- 44 g / 44 g
- Karbonhidrat
- 10 g / 10 g
- Yağ
- 25 g / 25 g
Alternatif tarifler
Terrine de campagne
25h 15min
Pâté de campagne
48 Std.
Rillettes de porc au cidre
2h
Pain de viande à l'orientale
1h
Terrine de campagne
4h 30min
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Terrine bressane
24h
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.