Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 TL Koriandersamen
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 30 g pflanzliches Öl
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 150 g Staudensellerie, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 1 ½ TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 1 TL Paprika edelsüss
- 1 TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
- ¼ TL Kurkuma, getrocknet, gemahlen
- 350 g Rhabarber, in Stücken (1 cm)
- 150 g Chana Dal (Kichererbsen geschält, halbiert), siehe Tipp
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gemüsebouillon Paste
veya 1 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - 30 g Vollrohrzucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 40 g Naturjoghurt zum Servieren
- 3 Stängel Koriander, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1263 kJ / 302 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsendal (2 Portionen)
35min
Gewürzte marokkanische Linsensuppe
40min
Dhal
40min
Kürbis Curry mit Basmatireis und Brokkoli
1 Std.
Linsencurry
50min
Poulet-Birnen-Pie
2 Std. 40 Min
Indisches Gemüsecurry
1 Std. 10 Min
Gemüse-Gewürz-Reis
45min
Polenta mit Pilzragout
45min
Austernpilz-Bolognese mit Zucchetti-Nudeln (Italien)
50min
Zitronenpoulet
50min
Linsendal
35min