Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Würfeln (3 cm)
- 120 g Nussmischung, z. B. Pistazien, Pinienkerne, Mandeln
- ½ TL Zimt
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
- ½ TL Koriander, gemahlen
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 700 g Blumenkohl, in Röschen (3 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Frühlingszwiebeln, in Vierteln
- 8 Zweigchen Petersilie, flachblättrig, nur Blätter
- 8 Zweigchen frischer Koriander, nur Blätter
- 200 g Pilz, in Scheiben
- 30 g Weisswein
- 500 g Wasser
- 300 g Süsskartoffel, in Stücken (1-2 cm)
- 50 g getrocknete Korinthen (optional)
- 80 g Frühspinat, frisch, grob geschnitten
- 12 Aprikosen, getrocknet, entkernt, in dünnen Streifen
- ½ TL feinkörniges Salz, je nach Geschmack
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 30 g Olivenöl (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1721 kJ / 409 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 27.7 g
- Yağ
- 22.3 g
- Lif
- 12.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blumenkohl-Bohnen-Salat
10 min
Sellerie-Apfel-Salat
10 min
Randensalat
10 min
Linsensalat
30 Min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15 min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10 min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 Min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 Min
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 Min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 min
Linsensalat mit Randen und Feta
30 Min
Quinoa-Taboulé mit Thon
40 Min