Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Auberginen, in Würfeln (2 cm)
- 150 g Fenchel, in Stücken (3 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 30 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Basilikum, frisch, Blätter abgezupft
- 300 g Rispentomaten, geviertelt
- 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 150 g Wasser
- 25 g Aceto balsamico
- 170 g grüne Linsen, getrocknet, ganz (z.B. Coop Naturaplan Bio Linsen grün)
- 4 Prisen Pfeffer
- 30 g Pinienkerne
- 30 g Mandelstifte
- 200 g Stangensellerie, in Stücken (1 cm, siehe Tipp)
- 250 g Peperoni, in Würfel (1 cm)
- 1 roter Peperoncino, in Stücken (0.5 cm) (isteğe bağlı)
- 50 g Oliven, ohne Stein, in Ringen, (0.3 cm)
- 25 g Kapern, in Essig, abgetropft
- 20 g Rosinen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 922 kJ / 220 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 465 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gedämpfte Auberginene mit Reis
1hod.
Parmigiana al forno
1h 50 min.
Linsencurry
50 min
Gemüse Biryani
50 min
Dhal
40 λεπτ.
Gemüse-Korma
55min
Chili non Carne
1hod.
Randen-Dinkel-Risotto
35 λεπτ.
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1h 15min
Linsendal mit Spinat
35 λεπτ.
Kürbis Dal
30 λεπτ.
Kürbis Curry
30 λεπτ.