Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 g getrocknete Steinpilze
- 30 g Wasser
- 100 g Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
- 50 g Butter, kalt, in Stücken
- 60 g Schalotten, halbiert
- 120 g trockener Weißwein
- 200 g Hühnerbrühe
- 125 g Sahne
- 25 g Mehl
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 725 g
- Kalori
- 3309 kJ / 789 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 62 g
- Doymuş Yağ
- 49 g
- Lif
- 10.3 g
- Sodyum
- 1636 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pfefferrahmsauce mit Cognac
20 Min
Pfifferlinge in Speckrahm
55 Min
Sauce Soubise
30min
Dill-Croutons
30min
Wildschwein-Ravioli mit Specksauce
1 Std. 45 Min
Pilzsauce
35min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1 Std.
Pilz-Sahne-Sauce
30min
Pilzrahmsauce
20 Min
Sonnenweizen-Pilz-"Risotto"
40 Min
Spaghetti mit Pilz-Bolognese
1 Std.
Champignon-Rahmsuppe
35min