Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Schalotten
- 100 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Portion Safran (0,1 g)
- 2 EL Crème fraîche
- 100 g Butter, kalt, in kleinen Stückchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 994 kJ / 237 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 0.2 g
Alternatif tarifler
Bouillabaisse
1h
Sauce Béarnaise
20min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Sauce Béarnaise
40min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1h
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Salbei-Kartoffelpüree
45min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Lachs-Sahne-Sauce
25min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min