Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Suppengemüse, in Stücken oder Abschnitte (z. B. Möhrenschalen, Sellerie)
- 1 Zwiebel, mit Schale, halbiert
- 100 g Pilze
- 1 Tomate (ca. 50 g), in Stücken
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale
- 2 Lorbeerblätter
- 4 Pimentkörner
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 2 Zweige Thymian
- 2 Zweige Rosmarin
- 1500 g Wasser
- 2 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2675 kJ / 640 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Brühe
4h 15 min
Gemüsefond
45min
Panko - Japanisches Paniermehl
24 Std.
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30min
Vanillejoghurt
12h 30min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3 godz. 50 min
Gemüsefond/-suppe
50 min
Tomatenessenz
13 godz. 30 min
Bratenpaste
3h
Umami-Gewürzpaste
15 min
Slow-Cooking-Apfelmus
5h 20min
Gulasch-Gewürz
5 Min