Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Suppengemüse, in Stücken oder Abschnitte (z. B. Möhrenschalen, Sellerie)
- 1 Zwiebel, mit Schale, halbiert
- 100 g Pilze
- 1 Tomate (ca. 50 g), in Stücken
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale
- 2 Lorbeerblätter
- 4 Pimentkörner
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 2 Zweige Thymian
- 2 Zweige Rosmarin
- 1500 g Wasser
- 2 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2675 kJ / 640 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3 Std. 50 Min
Gemüsefond
45min
Gemüsefond aus Gemüseschalen
50 min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4u.
Gemüse-Ingwer-Brühe
4u. 15min
Pellkartoffeln (im Varoma)
40min
Bratenpaste
3 Std.
Panko - Japanisches Paniermehl
24h
Slow-Cooking-Apfelmus
5ωρ. 20 λεπτ.
Petersilienöl
2u. 15min
Ghee - geklärte Butter
50 min