Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kirsch-Walnuss-Slaw
- 400 g Rotkohl, in Stücken
- 80 g Kirschkonfitüre
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 40 g Apfelessig
- 20 g Balsamico, dunkel
- 40 g Öl
- 100 g Möhre, in Stücken
- 50 g Walnusshälften
Rehrücken und Fertigstellung
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Rehrücken
- 5 Zweige Thymian
- Pfeffer zum Würzen
- Salz zum Würzen
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1882 kJ / 450 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1 Std. 10 Min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1hod. 50min
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Hirschfilet mit Schokoladen-Pfeffersauce
50min
Lammfilets mit Lavendel
13h
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1hod. 30min
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5 Std.
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 Std.
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1 Std. 40 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1hod. 30min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3hod. 50min